Welkom 2018

Welkom 2018 en welkom op mijn blog!

Nu het 2018 is vind ik het wel weer een mooie tijd om opnieuw te beginnen met mijn blog. Al mijn eerdere blogposts staan op privé, simpelweg omdat ik dus even opnieuw wil beginnen op mijn blog. Verder zal er weinig veranderen. Ik zal nog steeds voornamelijk reviews, lifestyle en overige artikelen online zetten.

Maar aangezien ik dus al even niet meer gepost heb zal ik je eerst even bijpraten over 2017, want het was een bewogen jaar.

In 2017 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste gehaald, heb ik een halfjaar fulltime gewerkt, mocht ik 21 jaar jaar worden, ben ik op kamers gegaan, gestart met mijn studie international business and communication, heb ik veel dates gehad, still single tho, ben ik meer gaan sporten en ben in kilo’s kwijt.

 

Maar wat zou ik graag in 2018 willen doen ?

nog meer sportenreizen, alleen maar fantastische mensen ontmoeten, studeren, mijn blog niet meer verwaarlozen maar bovenal nog gelukkiger worden met mijzelf.

 

Welkom ( terug ) op www.patriesja.nl. Dat 2018 voor ons allemaal een geweldig jaar mag worden. Met meer blogposts online.

 

Liefs

Patricia

 

 

1 gedachte over “Welkom 2018

  1. Hoi! Super leuk dat je nog steeds je blog hebt! 😀

    Ik dacht ik kijk eens even of je site nog steeds bestaat en ik was erg blij verrast deze post te zien 😀

    Heb een fijn 2018!
    Zo te lezen was je 2017 al erg fijn, zal vast alleen nog maar beter worden dit jaar. 🙂

    (ja dit is midden in de nacht verstuurd, soms vraag ik mezelf de stomste dingen af als ik niet kan slapen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *