Patriesja’s skeere tijden |2

 

Oké, de eerste week zit er op en ging fantastisch slecht, benieuwd hoe slecht ?  Lees dan verder!

Ik had heel positief gezegd dat 20 euro prima te doen is, tot dat je boodschappen gaat doen en ineens ziet hoe duur je boodschappen zijn..  En die 20 euro ? T werd ruim meer. Ook omdat ik mijn haar wilde verven en ik had zin in nieuwe make-up, wat allemaal niet nodig is maar wel gekocht.

Aan eten heb ik relatief weinig uit gegeven, ik had veel eten van mijn moeder thuis meegenomen en ik heb bij mensen gegeten, ik hoop wel aankomende week gewoon nét wat minder uit te geven. Het makkelijkste is als ik besef dat ik echt genoeg op voorraad heb en helemaal niet altijd boodschappen hoef te halen. Ook kan ik best eens géén vlees eten en gewoon alleen groente en wat krieltjes. Glutenvrije pasta en pasta saus heb ik ook ALTIJD op voorraad dus waarom moet ik het nog eens extra kopen ?

Daarbij, terwijl ik dit typ ben ik weer bij moeders thuis en kan ik dus weer lekker het een en ander meenemen.

 

Nee deze week ging niet goed, maar ik heb hoop in volgende week!

 

 

Liefs

Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *