Longlasting Lip Dual | Budget topper

In de categorie Budget Topper ga ik regelmatig wat échte budget toppers bespreken met jullie. Vandaag de allereerste budget topper! Deze budget toppers zijn te koop bij Action, voor 99 cent. Het is de lipdual lipstick.

 

Deze Lipdual bestaat uit een lipstick en lipgloss en is in ontzettend veel kleuren te koop. Zelf heb ik de varianten Burgundy en Rose, dat zijn ontzettend fijne, dagelijkse kleurtjes.

Deze lip duals blijven ongeveer een 4 uur wel mooi zitten, trekt niet in de liplijntjes of iets en het is super makkelijk meenemen, want het is maar 1 ding wat je hoeft mee te nemen. Verder ben ik totaal geen fan van lipgloss, maar de glitter in deze gloss is prima te doen voor alledaags.

 

Dit was mijn budgettopper voor deze keer.

 

Liefs,

Patricia

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *