Kruidvat Q10 Serum Drops | Review

@Patricia

Q10 is iets wat je pas gebruikt als je rimpels hebt toch ? Zeker, maar je kan er nooit vroeg genoeg mee beginnen. Ik wilde al langere tijd echt wat meer producten testen voor mijn huid en toen zag ik bij Kruidvat deze Q10 serum drops, verder in het schap zag ik ook nog wel eentje voor de droge huid, maar toch ging ik voor deze Q10 serum drops, want, ik ben dan misschien pas 20, maar ik begin toch wel steeds meer rimpeltjes te zien rondom mijn ogen..

@Patricia

Kruidvat Serum Drops Q10 heeft een dubbele anti-rimpel werking dankzij de unieke combinatie van huideigen co-enzym Q10 en vitamine E. Helpt de bestaande droogterimpels te vervagen en zorgt ervoor dat nieuwe rimpels minder kans krijgen te ontstaan. Geeft de huid nieuwe energie en zorgt direct voor een glad huidgevoel.

Oké Kruidvat, veel beloftes. Kan je deze ook waarmaken ? Het gebruik is simpel, gedurende 7 dagen in de ochtend of avond aanbrengen op de gereinigde huid. Verdeel 1 capsule gelijkmatig over et gezicht, hals en  decolleté en vermijd de gevoelige huid rondom de ogen.

En de ingrediënten ? Dimethicone, dicaprylyl ether, hydro-genated polyisobutene, isohexadecane, trisiloxane, squalane, tocopheryl acetate, sunflower seed oilglyceride, parfum, ubiquinone, ginkgo biloba leaf extract.

Wat mijn opvalt is dat gelijk het éérste ingrediënt al siliconen zijn, verder is het vrij gek dat de ginkgo biloba helemaal het laatste ingrediënt is, nog ná het parfum, terwijl dat eigenlijk het sterkste ingrediënt zou moeten zijn.. Hmm Kruidvat… Ga je me nou echt teleurstellen ?

@Patricia

Oké dat laatste heb ik niet gevolgd. Ik heb dit product 7 dagen lang savonds aangebracht, op mijn gezicht. Mijn hals nam ik niet mee, heb ik toch (nog )geen rimpels. Ook bracht ik het bij mijn ogen aan, want tsja, daar zitten mijn droogte rimpeltjes.

Wat mij opviel aan deze Q10 serum drops, is dat het vrij dik was qua substantie. Ik ben zelf net wat dunnere serums gewend, daarom gebruikte ik het ook alleen in de avond en niet in de ochtend, want het duurt wel even voordat het ingetrokken is, verder zit er vrij weinig in 1 zo’n serum drop. Mijn gezicht redde ik wel hoor, maar als je je hele hals én decolleté zou moeten meenemen word het echt te weinig.. Dus Kruidvat, hoe zit dat ? Wat ik wel echt waardeerde was de geur, hij rook erg lekker. Verder VOELT het inderdaad heel fijn aan op de huid, heel zacht.. Maar goed.. Dat komt eerder door de lading siliconen die er in zitten denk ik..

Zag ik verschil nadat ik deze Q10 Drops heb gebruikt ? Nee. Het was eigenlijk alleen maar een extra stap in mijn avond routine. Wat ik al zei, het voelt fijn aan, maar dat komt voornamelijk door de siliconen, want verschil heeft het niet gemaakt..

Dus, mijn zoektocht naar een goed en fijn serum gaat door. Deze Q10 Serum Drops van Kruidvat eigen merk doet het hem niet voor mij helaas..

 

Liefs,

Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *