Welkom op Patriesja.nl 2.0

Van harte welkom op Patriesja.nl!

Het is niet zo dat ik onbekend ben op het world wide web want Patriesja.nl bestond al ontzettend lang, maar dit is versie 2.0!

Niet dat er zoveel gaat veranderen, want ik zal nog steeds schrijven over beauty, lifestyle en health maar toch is dit een 2.0 versie. Mijn ”vorige” blog werd constant gehacked, waarom zal niemand weten, want zo groot was en is mijn blog ook zeker niet. Na dat we van alles hadden geprobeerd, heb ik mijn broer maar gezegd van doe maar wat nodig is, verwijder alles maar en ik start wel opnieuw, maar wel onder dezelfde naam.

Zoals je dus ziet staat er niks aan blogposts online, maar die zullen asap online komen. Met vaste dagen ga ik nog steeds niet werken, want daar zal ik mij toch niet snel aan houden. Maar ik ga wel garanderen dat er regelmatig iets online komt en dat kan van alles zijn. Een review, photoblogs, persoonlijke verhalen en  alles wat je je maar kan bedenken!

 

Liefs,

Patricia

2 thoughts on “Welkom op Patriesja.nl 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *