Kiko Skin Tone Foundation | Review

@Patricia

Foundation, ik kan niet zonder. Helaas zijn vaak de foundations voor bleke mensen veel duurder en lastiger te vinden. Aangezien ik géén zin had om wéér 50 Euro weg te leggen voor een foundation ging ik naar de Kiko winkel en liet ik mij adviseren.

 

@Patricia
@Patricia

De Kiko werkneemster vroeg naar wat ik zoek in een foundation en dat is simpel. Een goede dekking, maar wel met een  natuurlijke finish. Ze kwam meteen met deze Skin Tone foundation in de kleur Warm Rose 20. 20 ?! Dacht ik, dat kan nooit goed zijn, ik ben zo bleek al maar kan… Maar ik had het mis, deze kleur was perfect. Je zag geen verschil tussen mijn gezicht en nek.

De ondertoon lijkt aan de naam wat roze te zijn, maar dat valt wel mee als je het aanbrengt. Aangezien ik een roze ondertoon heb in mijn gezicht, maar geel ben in mijn nek en decolleté vind ik het erg lastig om te kiezen voor welke kleur ik ga en aangezien ik mezelf ook wel een klein beetje visagiste mag noemen, schaam ik me best wel af en toe dat ik nog hulp nodig heb met de juiste kleur te vinden. Maar goed, de vrouw in de Kiko winkel was super lief en zei dat zij persoonlijk altijd de kleur van het gezicht aanhoudt, omdat het anders onnatuurlijk is, waar ik het wellicht mee eens ben, maar voor je eigen gevoel is dat natuurlijk anders.

@Patricia

De verpakking van deze Kiko skin tone founation is simpel, maar het werkt. Het heeft een pompje wat fijn en hygiënisch werk, er zit een inhoud in van 30ML wat vrij normaal is. Wel zitten er in deze foundation sulfaten, waar mensen moeite mee kunnen hebben en waar veel mensen gevoelig voor zijn.

De foundation heeft een medium dekking bij één laagje, maar is heel makkelijk op te bouwen zonder dat het een cakey effect krijgt. Ik merk voor mijzelf dat ik deze skin tone foundation het liefst aanbreng met een stipling brush en niet met een spons, ik krijg namelijk gewoon écht géén mooi effect als ik een spons gebruik.

Plus punten:

+ veel verschillende kleuren

+ betaalbaar

+ makkelijk op te bouwen

Min punten:

–  bevat sulfaten.

 

Dus, ik ben erg te spreken over deze Kiko Skin Tone foundation!

Hij is te koop bij Kiko, voor een prijs van rond de 16 Euro.

 

Liefs,

Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *